Nádasdy Ferenc Múzeum

Huszártörténeti gyűjtemény

Felelősség kizárása

A huszarok.nadasdymuzeum.hu weboldal fenntartója a Nádasdy Ferenc Múzeum (9600 Sárvár Várkerület 1. a továbbiakban: Szolgáltató). A weboldal látogatásával, az oldalak használatával, a tartalom letöltésével Ön az alábbi feltételeket bármely egyéb jogcselekmény nélkül elfogadja.

Szolgáltató nem vállal felelősséget a honlap látogatásakor közvetlenül, közvetetten, véletlenszerűen felmerülő működési illetve tartalmi hibákért vagy hiányosságokért, nem vállal felelősséget a hibás adatok megadásából eredő esetleges téves teljesítésért.

Szolgáltató nem vállal felelősséget semmilyen olyan kárért, amelyek az alábbiak következtében merülnek fel:

– a szolgáltatás helyes vagy helytelen használata,

– harmadik személy közrehatása a szolgáltatás működésére,

– bármilyen más károkozó magatartás, illetve esemény.

Amennyiben a szolgáltatás használatával összefüggő bármely tevékenység az adott felhasználó államának joga szerint nem megengedett, a használatért kizárólag az adott felhasználót terheli a felelősség.

Az oldal letöltéséből vagy elérhetetlenségéből eredő bármilyen kár megtérítését az oldal fenntartója kizárja.

Az oldalon található külső hivatkozások (link) követésével letöltött tartalom nem áll az oldal fenntartójának befolyása alatt, így ezek tartalmáért az oldal fenntartója kizárja felelősségét.

Az oldalon megjelenő ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében az oldal fenntartója minden felelősséget kizár.Keressen a Huszáradatbázisban!


A Nádasdy Ferenc Múzeum adatbázisai