Nádasdy Ferenc Múzeum

Huszártörténeti gyűjtemény

Felhasználási feltételek

Kedves Felhasználó!

A jelen felhasználási feltételek a Nádasdy Ferenc Múzeum (9600 Sárvár, Várkerület 1.); a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett huszarok.nadasdymuzeum.hu oldalain elérhető információs társadalommal összefüggő szolgáltatások, weblap igénybevételének feltételeit tartalmazza.

Felhasználónak minősül a Weblap látogatója, illetőleg mindenki, aki a Szolgáltató bármely szolgáltatását igénybe veszi. Amennyiben a Felhasználó a Szolgáltatás bármely elemének használatát megkezdi, elfogadja a jelen Szabályzat feltételeit.

A honlapot mindenki regisztráció nélkül használhatja.

Szerzői jogok

A szolgáltatás keretében a honlapon megjelenített tartalom (ideértve többek közt valamennyi, a honlapon elérhető grafikát, fotót, a honlap felületének elrendezését, szerkesztését, a használt szoftveres és egyéb megoldásokat, ötletet, megvalósítást) a Szolgáltató és partnerei szellemi alkotása; szerzői jogi védelem alatt állnak. Kivételt képeznek ez alól a honlapon feltüntetett egyes gyártók, forgalmazók védjegyei. A szerzői jogok összessége a Szolgáltatót és partnereit illetik meg, és a Szolgáltatás rendeltetésszerű használatával velejáró olvasáson, képernyőn történő megjelenítésen és az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen, továbbá a személyes, nem kereskedelmi célból történő merevlemezre lementésen és kinyomtatáson túl semmilyen egyéb formában nem használható fel vagy hasznosítható a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyének hiányában.

Amennyiben Ön a saját weboldalán a Weboldalra (vagy bármelyik elemére) mutató linket, vagyis hiperhivatkozást kíván elhelyezni, azt kizárólag a következő módon teheti meg:

"Forrás: Nádasdy Ferenc Múzeum Huszártörténeti adatbázis – huszarok.nadasdymuzeum.hu – az aloldal közvetlen linkje"

Amennyiben valamely Felhasználó a jelen Szabályzat rendelkezéseibe vagy jogszabályba ütközően, vagy egyébként visszaélésszerűen használja a Szolgáltatást, a Szolgáltató jogosult megtenni a szükséges jogi lépéseket annak érdekében, hogy a Felhasználó felelősségre vonása megtörténjen.

A Felhasználási Feltételek egyoldalú módosítása

Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a Felhasználási Feltételeket egyoldalúan módosítsa. Felhasználók a módosítás hatálybalépését követően a szolgáltatás első igénybevételével elfogadják a módosított felhasználási feltételeket.

Egyéb rendelkezések

A jelen Felhasználási Feltételekre, valamint általánosságban a szolgáltatásra Magyarország hatályos jogszabályai alkalmazandók.Keressen a Huszáradatbázisban!


A Nádasdy Ferenc Múzeum adatbázisai